وام طرح کارگشای بانک مسکن

بانک مسکن به منظور حمایت از مشتریانش وام‌های متنوعی را با نرخ سود مختلف ارائه می‌دهد. یکی از طرح‌های پرطرفدار این بانک، وام طرح کارگشا بانک مسکن می‌باشد که ما در این مطلب از ساد۲۴ به آن پرداختیم. با ما همراه باشید تا با جزئیات دقیق این وام آشنا شوید.

وام طرح کارگشا بانک مسکن چیست؟

تمام افراد حقوقی و شرکت‌ها می‌توانند با افتتاح حساب کوتاه مدت عادی بدون سود، اقدام به دریافت وام برای پرسنل و کارمندان خود نمایند.

افراد حقیقی می‌توانند با حداقل ۱۰ میلیون و افراد حقوقی حداقل ۵۰ میلیون افتتاح حساب خود را انجام دهند.

جهت ثبت نام این وام به پیشخوان اپلیکیشن ساد۲۴ مراجعه فرمایید.

توجه توجه: چنانچه به وام‌، بدون ضامن، بدون سپرده، با کارمزد پایین نیاز دارید می‌توانید در لیست وام‌های سوپر اپلیکیشن ساد۲۴ جستجو کنید و وام مناسب خود را بیابید.

مبلغ وام طرح کارگشا بانک مسکن چقدر است؟

مبلغ وام کارگشا

مبلغ وام طرح کارگشای بانک مسکن تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان است. افراد می‌توانند برای سرمایه‌گذاری، خرید منزل، تعمیر منزل، رفع نیازهای مالی و غیره از این بهرمند شوند. اما شاید بپرسید کارمزد این وام چقدر است؟ مدت بازپرداخت این وام چقدر است و ده‌ها سوال دیگر که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهید شد.

شرایط وام طرح کارگشا بانک مسکن

شرایط وام طرح کارگشابانک مسکن

از شرایط دریافت وام کارگشای بانک مسکن می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • کارمزد: ۲۳ درصد
  • نیاز به سپرده: دارد
  • مسدودی سپرده: ندارد
  • حداکثر مدت بازپرداخت: ۱۲ ماهه
  • مبلغ قسط وام: ۹,۴۰۷,۶۳۲ تومان
  • نوع ضمانت: ضامن رسمی و اعتبارشغلی (چنانچه این وام برای پرسنل یک شرکت در نظر گرفته شود، همکاان می‌توانند به صورت ضربدری ضامن یکدیگر شوند)

جزئیات بیشتر را در ویدیو زیر ببیند:

توجه داشته باشید که افراد نباید دارای چک برگشتی، اقساط معوق، بدهی به بانک و غیره باشند و باید دارای رتبه اعتبارسنجی بالای باشد. افراد می‌توانند برای دریافت رتبه اعتبارسنجی بالا به اپلیکیشن ساد۲۴ مراجعه نمایند. توجه داشته باشید که در اپلیکیشن ساد۲۴ می‌توانید بدون اینکه امتیاز شما کم شود اعتبارسنجی دریافت کنید. همچنین می‌توانید نتیجه استعلام را چاپ کنید و به بانک ارائه دهید.

در نهایت

ما در این مطلب از ساد۲۴، به معرفی وام طرح کارگشا بانک مسکن پرداختیم و گفتیم مبلغ و سایر شرایط آن چیست؟ امیدواریم این مقاله به شما کمک بسزایی نموده باشد.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا